Foto
Yazan Özkan Çakmak June 20, 2015

2018 Genel Seçim Promosyon Ürünleri

  Yerel seçimlerin aksine genel seçimlerde promosyon ürün satışları farklıdır.Nitekim yerel seçimlerde il adayları, ilçe adayları ve muhtar adayları var iken genel seçimlerde sadece Milletvekili adayları olduğundan yoğunluk yerel seçimlere göre daha düşük olacaktır.

       Promosyon sektöründe yılbaşı sezonu harici yoğunluğunluk seçim zamanlarında da olmaktadır. Özkan Çakmak Promosyon olarak sadece Türkiye'de değil komşu ülkelerimizde ki seçimlerde de yurtdışına promosyon ürünleri ihracaati yapmaktadır.

       Seçim maratonunun başladığı şu günlerde adaylarında açıklanmasıyla 2018 Seçim promosyonuna start vereceğiz.Kaldı ki adaylığı garanti olan aday adayları seçip promosyonuna başladılar bile.

 Seçim çalışmalarında adayların en çok tercih ettiği ürün yıllardır değişmeyen promosyon çakmak ve promosyon kalemdir.

       Bu iki cazip fiyatlı ürün adayların vazgeçilmez tercihi olmuştur yıllardır.Uygun fiyat çeşitliliğimiz seçim promosyonunda da kararlılıkla devam etmektedir.

      Genel olarak tercih edilen bu iki ürünün haricinde mitinglerde dağıtılmak üzere şapkada çok satılan promosyon ürünleri sınıfına girmektedir.Seçim promosyon ürünleri arasında küçük kahve poşetleride adayların tercihleri arasındadır. 

 Promosyon sektöründe ki iş ortaklarımız (ajans müşterilerimiz) ve direk bizimle irtibata geçen adaylarımızla koordineli olarak , hızlı teslimat ve kaliteli baskı koşuluyla baskılı promosyon ürünlerini teslim etmekteyiz.

     Özkan Çakmak Promosyon baskı teknigi olarak serigrafi baskı, tampon baskı, lazer baskı ve yeni teknoloji olan UV baskı tekniğini kullanarak 3-4 iş günü içerisinde teslimatlarını gerçekleştirmektedir.

     Adayların fotoğraf baskılı promosyon kalem veya promosyon çakmak isteklerine UV baskı metoduyla cevap veren firmamız müşterilerine verdiği tam destek hizmet ile sektörün öncü kuruluşlarındandır.

     Seçim Promosyon ürünlerimizi  www.ozkancakmak.com adresimizde ve daha detaylı bilgi için bizimle irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.

     0212 512 86 38 ve 0212 659 8622

     Şimdiden Seçimlerimizin ülkemize hayırlara vesile olmasını diler hepimize bol promosyonlu günler dilerim.


Bahadır KAN

ÖZKAN ÇAKMAK Promosyon

www.ozkancakmak.com