Foto
Yazan Özkan Çakmak June 20, 2015

2018 Promosyon

Yeni bir yıl yaklaşıyor, siz de 2018 promosyonlarıyla yeni yılı firmanız ve markanızın tanıtımı için avantaja çevirebilirsiniz.

Tanıtım ürünleri sektöründe 35 yılı geride bırakmanın verdiği güvenle sektörün lider markası Özkan Çakmak Promosyon, 2018 yılına hazırlık sürecinde de sizlerin hizmetinizde. Yeni kitlelere ulaşabilmek, iş hacminizi arttırabilmek için firmamız bünyesinde yüzlerce promosyon seçeneği sizi bekliyor.

Kaliteli, özgün tanıtım materyallerimiz ile firmanız adına fark yaratabilir, yeni yılı karlı başlangıçlara dönüştürüp rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz. Köklü geçmişimizin verdiği tecrübeyle sizlere markanızın tanıtımı için pek çok seçenek sunuyor, istekleriniz doğrultusunda siparişlerinizi hızlı bir şekilde hazırlıyor ve teslimatınızı gerçekleştiriyoruz.

Sizler için sunduğumuz 2018 promosyon ajandamodellerini baskılı ya da baskısız olarak sipariş verebilir,  promosyon ajandalarınız için sıcak baskılı, serigrafi baskılı ve uv baskılı hatta kişiye özel tasarımlar hazırlatabilirsiniz.

Sektörünüze en uygun formatta, kurumsal renklerinizle uyumlu, kaliteli baskılı promosyon ajandalar hazırlayarak bir yıl boyunca tanıtımınızı yapabilirsiniz.

Promosyon kalemlerimizle de markanızın tanıtımı için size yüzlerce farklı seçenek sunuyoruz. Plastik, naturel kurşun kalem veya metal kalem modellerimiz arasından seçeceğiniz modeli, hızlı ve güvenilir şekilde isteğinize özgü lazer, tampon, uv baskılı olarak hazırlıyoruz. Yeni modellerimizi mutlaka incelemenizi ve kurumsal kimliğinize uyacak muhakkak bir modelimizin olduğunu görebilirsiniz.

Promosyon çakmak bizim işimiz. Clipper Çakmak, Cricket Çakmak ve Tokai Çakmak Türkiye bayii olarak sektörün öne çıkan firmasıyız. Zengin ürün çeşitliliğimizle promosyon çakmak alanında da sizlere pek çok alternatif sunuyoruz. Özel baskılarla kurumsallığınıza ve tanıtımınıza katkı sağlıyoruz.

Özkan Çakmak Promosyon, geniş ürün yelpazesi ile her zaman en uygun fiyat garantisi vermektedir. 2018 promosyon ürünfırsatlarını kaçırmamak ve uygun fiyatlardan yararlanmak için Özkan Çakmak Promosyonu tercih edin. İş birliktelikleri için mail ya da telefon yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yenilenen Promosyon setlerimiz ve Promosyon Saat model ve fiyatlarımız için web sitemizi takip edebilirsiniz.

Uygun fiyatlı promosyonadresi yıllardır değişmedi.

Bahadır KAN